FLEVO-KLASSIEKERS.NL

Een ZEER Actieve oldtimerclub

Ton, onze voorzitter, is een enthousiast berijder van een Merlin sportwagen en eigenaar van een Mercedes 608D camper waarmee hij al diverse verre reizen heeft ondernomen. Ton is ook voorzitter van de nog jonge Nederlandse Merlin club en vanuit die functie heel actief om alle Merlin eigenaren in Nederland op te sporen. Het zijn er minder dan twintig, maar meer dan tien.


 

Jack is onze secretaris vanaf het eerste uur en redacteur van het clubblad. Hij begon in de club met een Renault 4 en een Peugeot 404 en breidde het wagenpark uit met een MGB, een NSU RO80 in zijn favoriete kleur oranje en een rijdende Peugeot 404. Zijn zoons houden inmiddels ook diverse oude auto's op de weg. Jack is tevens voorzitter van de Oranje Autoclub, een fictieve club die iedereen stimuleert om een oranje auto aan te schaffen, of voor een andere uitgesproken kleur te kiezen.

 


 

Nico, de penningmeester, heeft verschillende MG's. Een mooie TD, een rijdende A, een A die wordt gerestaureerd, en een B die op zolder staat en al jaren wacht op restauratie. Verder heeft Nico een hele mooie Traction Avant en een Jaguar XK 150. De nieuwjaarsbijeenkomst en de taxatiedag vinden steevast plaats in het bedrijf van Nico en de jaarlijkse barbecue vindt er regelmatig plaats.  

 

Marco is bestuurslid en bestuurder van een aantal dagelijkse gebruiksauto's die de formele klassiekerstatus binnenkort hopen te verkrijgen. Een Peugeot 205, een Rover 75 en een Mercedes stationcar. Daarnaast heeft hij een erkend klassieke Dodge Dart Swinger die aan restauratie toe is en een mooie Lincoln die op hoogtijdagen dienst doet als chique vervoer. 


 

Hans was voorzitter van de club, nam een tijdje afscheid van het bestuur en is nu terug als gewoon bestuurslid. Hans rijdt met het alom bekende Flevoklassiekerwagentje, een Renault Dauphinoise.  Naast de 'Dauph' heeft Hans nog een mooie witte Ford Scorpio van het tweede type.


 

Jan is bestuurslid en heeft een hele mooie Citroën DS uit 1969. Het Citroën virus heeft hij niet van zichzelf, dat heeft hij al van zijn vader meegekregen! Er is zelfs een foto bekend waar een geit op het dak van zijn vaders Citroën staat!


 


 

Fred is bestuurslid en is gek op Engelse auto's daarnaast ook op mooie Italiaanse brommers.

Oldtimers en brommers zijn sinds zijn jeugd al een passie van Fred.

 

.
 


 


 

Wie wij zeker niet mogen vergeten is Theo, onze huisfotograaf. Hiernaast ziet u hem in actie.

 


 

Voor zaken die de website betreffen mail naar:

  website@flevo-klassiekers.nl