FLEVO-KLASSIEKERS.NL

  Een ZEER Actieve oldtimerclub   Fred is waarnemend voorzitter en is gek op Engelse auto's daarnaast ook op mooie Italiaanse brommers.

  Oldtimers en brommers zijn sinds zijn jeugd al een passie van Fred.
  Jack is onze secretaris vanaf het eerste uur en redacteur van het clubblad. Hij begon in de club met een Renault 4 en een Peugeot 404 en breidde het wagenpark uit met een MGB, een NSU RO80 in zijn favoriete kleur oranje en een rijdende Peugeot 404. Zijn zoons houden inmiddels ook diverse oude auto's op de weg. Jack is tevens voorzitter van de Oranje Autoclub, een fictieve club die iedereen stimuleert om een oranje auto aan te schaffen, of voor een andere uitgesproken kleur te kiezen.

   


   

  Nico, de penningmeester, heeft verschillende MG's. Een mooie TD, een rijdende A, een A die wordt gerestaureerd, en een B die op zolder staat en al jaren wacht op restauratie. Verder heeft Nico een hele mooie Traction Avant en een Jaguar XK 150. De nieuwjaarsbijeenkomst en de taxatiedag vinden steevast plaats in het bedrijf van Nico en de jaarlijkse barbecue vindt er regelmatig plaats.  

   


   

  Jan is bestuurslid en heeft een hele mooie Citroën DS uit 1969. Het Citroën virus heeft hij niet van zichzelf, dat heeft hij al van zijn vader meegekregen! Er is zelfs een foto bekend waar een geit op het dak van zijn vaders Citroën staat!


   


   

    


   


   

  Wie wij zeker niet mogen vergeten is Theo, onze huisfotograaf. Hiernaast ziet u hem in actie.