FLEVO-KLASSIEKERS.NL

Een ZEER Actieve oldtimerclub

Flevoklassiekers is een club van enthousiaste eigenaren van oldtimers, klassiekers, youngtimers en schaalmodellen en al ruim 21 jaar een begrip in en rond Flevoland.

  

Met de site willen we u op de hoogte houden van onze clubactiviteiten en door de foto's u laten meegenieten van onze mooie hobby en gezellige ritten en bijeenkomsten. 

Flevoklassiekers is een zeer actieve club waar jaarlijks heel veel te doen is zoals te zien is in de agenda. Naast de activiteiten geeft de vereniging vier keer per jaar een rijk gevuld clubblad uit. 

 

 

Flevoklassiekers is geen merkenclub; van Fiat 500 of Daf, tot Rolls Royce of Jaguar E-Type, juist de verscheidenheid aan auto's maakt onze vereniging zo bijzonder! Natuurlijk ligt de nadruk van onze vereniging op auto's, maar enkele leden hebben daarnaast de weg naar hun eerste brommer ook weer gevonden.

En, of u nu hoofdzakelijk aan uw klassieker sleutelt, of er toch liever vooral in rijdt; als liefhebber van ons cultureel rijdend erfgoed zult u zich zeker thuisvoelen bij Flevoklassiekers!

 

 

 

 

71036