FLEVO-KLASSIEKERS.NL

Een ZEER Actieve oldtimerclub

Hier kan uw oldtimer evenement vermeld worden. klik op de buton op de home page voor adverteren. 

 

 

Na twee succesvolle edities in 2014 & 2015, heeft het bestuur van de Oldtimer Club Nijkerk besloten om ook in 2016 een oldtimerevenement voor auto’s, motoren en bromfietsen te organiseren. De editie voor 2016 gaat heten: MTH Oldtimerevent 2016 en zal plaatsvinden in het centrum van Nijkerk op zaterdag 21 mei van 11.00 tot 17.00. Voorafgaand hieraan zal er voor de deelnemers een korte toerrit van circa 1 uur door de fraaie omgeving van Nijkerk worden georganiseerd. Naast het oldtimergebeuren wordt de gehele dag omlijst met muziek uit de jaren ‘60 en ‘70 en zijn er enkele attracties voor de kinderen. Ook is een fietsgroep met historische fietsen en in historische kleding aanwezig.

Inschrijven voor het MTH Oldtimerevent 2016 kan vanaf nu plaats vinden. Omdat de beschikbare ruimte beperkt is worden de inschrijvingen in volgorde van binnenkomst behandeld. Deelname aan het event en de toerrit brengt geen kosten met zich mee, wel is er de verplichting om die dag, na de toerrit, uw voertuig tot 17.00 op het Plein of omgeving ten toon te stellen.

 

Mocht u belangstelling hebben om op 21 mei deel te nemen aan het MTH Oldtimerevent Nijkerk dan verzoek ik u zo spoedig mogelijk in te schrijven onder vermelding van:

- Naam

- Adres

- Postcode/ Woonplaats

- Merk, type, bouwjaar van het deelnemend voertuig.

 

Aanmelden kan plaats vinden bij: erikrem@hetnet.nl

 

Hopelijk zien we elkaar op 21 mei, tot dan

 

Met vriendelijke groet,

Erik Rem

               

Oldtimer Club Nijkerk