FLEVO-KLASSIEKERS.NL

Een ZEER Actieve oldtimerclub

 

 

Zaterdag 27 april 2019      

Koningsdag         

Wie zich aanmeldt krijgt nadere informatie over tijdstip en plaats van de start. Aanmelden per club-mail of bij Nico van der Voort: vandervoort49@kpnmail.nl  06-53392997.

We brengen de gedecoreerden van de NOP op de ochtend van Koningsdag in optocht naar de Deel. Nico van der Voort coördineert. Meld u aan per mail of telefoon en geef aan hoe-veel zitplaatsen uw auto heeft. Na de plechtigheden rijden we kleine rondjes door de polder met belangstellenden. 

Zaterdag 4 mei 2019

Tulpenrit met cliënten van Caritas Urk           

We worden om 12.30 uur verwacht aan de Richel 4 op Urk.  Vooraf aanmelden en aangeven hoeveel plaatsen u beschikbaar hebt voor onze gasten. We zijn op zoek naar ongeveer 30 plaatsen.              

De cliënten van Caritas, mensen met een verstandelijke handicap, bieden ons een door hen verzorgde lunch aan. Rond 13.30 uur nemen we ze mee om een stuk van de Tulpenroute te rijden, met een tussenstop om foto's te maken en tulpen te bewonderen. Rond vier uur zijn we terug op het adres in Urk, daar drinken we nog wat.   

Donderdag 16 mei 2019   

Lezersavond en eten met Auto Motor Klassiek in De Blesse

We vertrekken om 17.00 uur vanaf het Wapen van Ens, Baan 1a in Ens en komen tussen half zes en zes aan bij Restaurant  Pieter Poot,  Steenwijkerweg 119, 8397 LC De Blesse. U mag er ook rechtstreeks naar toe rijden. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. We geven vanuit de club door met hoeveel we komen dan weet de kok waar hij op kan rekenen. Meld u dus niet zelf aan bij het restaurant. Dan boekt u dubbel.   

De Lezersavond is informeel. De deelnemers komen met hun klassieker en daarover wordt gesproken. Maar natuurlijk ook over andere dingen. Oftewel gezellig. Het kost € 12,50 p.p. voor een voedzame maaltijd exclusief de drankjes.

Zaterdag 8 juni 2019   (onder voorbehoud)  

Bezoek Mercedes collectie van Nico Ockhuisen        

We vertrekken rond 11 uur vanaf Kaap Flevo in Zeewolde 

en rijden via een toeristische route naar Nico Ockhuisen (Zuidereind 4, Baarn). Dit is bij de afslag A1 Baarn/Eembrugge waar we rond half twee aankomen. We maken een tussenstop waar we wat kunnen eten (of ons lunchpakket kunnen opeten).

Nico Ockhuisen heeft een niet te evenaren collectie Mercedessen bij elkaar gebracht. We mogen ze komen bekijken. Dit mag u niet missen.  

Zondag 16 juni 2019         

Oldtimerdag Lelystad

Als gebruikelijk in Lelystad nabij Bataviastad, wie meedoet kan vanaf 8 uur het terrein op. Wie niet meedoet komt kijken.       

De Lelystadse Oldtimerdag is een begrip: honderden klassiekers van voor 1971. Een rijdend museum. We laten zien dat de Flevoklassiekers er zijn. 

Donderdag 20 juni 2019   

IJsrit naar Rosenboom in Vaassen

We vertrekken om 19.00 uur vanaf cafetaria Roggebothouse Hanzeweg 45, 8251 PT Dronten. De cafetaria links van de weg voordat u de polder verlaat richting Kampen. 

Een mooie rit over de Veluwe met rond 20.00 uur een ijsje bij Rosenboom aan het Marktplein in Vaassen. We eindigen bij een horecagelegenheid waar nog wat nagepraat kan worden.

Noteert u vast: Za. 6 juli Barbecue; Do.18 juli Zomer tuin-bezoek; Za 3 augustus 2019 Nog invullen; Za.17 augustus            Zomeravondrit;  Zo. 1 september Najaarsrit; Do. 19 sept. Clubavond; Za. 28 september Taxatiedag

 
 

 


 

 


 

 

 

FK 82.pdf (10.42MB)
FK 82.pdf (10.42MB)