FLEVO-KLASSIEKERS.NL

Een ZEER Actieve oldtimerclub Donderdag 19 september 2019 

Maatwerk-uitlaten worden gemaakt in Swifterbant      

We worden om 19.30 uur verwacht bij PM performance uitlaten. De Kolk 107,  8255 PD Swifterbant..      

Een bedrijf dat ons alles kan vertellen over uitlaten en het op maat maken daarvan. Zie ook www.pmperformance.nl 

Zaterdag 28 september 2019    

Taxatiedag Espel      

Bij Nico van der Voort, Espelerpad 15, 8311PR  Espel 

Adri Wisse taxeert uw klassieker voor het clubtarief van € 90,-  vooraf aanmelden is noodzakelijk geef daarbij kenteken, merk, type en bouwjaar van uw auto door. En uw telefoonnummer.

Adri Wisse levert een door alle verzekeraars geaccepteerd taxatierapport. Nico organiseert en bepaalt de volgorde van de taxaties. Met voorkeuren kan rekening worden gehouden als u ze doorgeeft.  

Zondag 6 oktober 2019    

Middag-rit in nachtrit-vorm

We verzamelen om 13.00 uur bij Beachclub Nu Bremerbergdijk 10, Biddinghuizen. Voordat u bij Elburg de polder uitrijdt, bij de stoplichten rechtsaf. Daar ziet u 'Beachclub Nu’ liggen. We vertrekken van daar (niet allemaal tegelijk) voor een mooie rit langs  plaatsen waarvan u misschien nog nooit gehoord hebt. Prijsuitreiking aan het eind van de middag.

U krijgt de opdracht om bepaalde plaatsen te bezoeken en daar getal-antwoorden  te vinden. U bepaalt zelf de route en probeert die zo kort mogelijk te houden. Alle hulpmiddelen zijn toegestaan en zelfs wenselijk: kaarten, navigatie maar ook gezond verstand. Winnaar is het team dat opgeteld het juiste antwoord vindt èn de minste  kilometers rijdt.

Donderdag 17 oktober 2019     

Gerrit Baljet over de Winter Trial        

In MFC 'het Rietveld’, Ring 19 in Nagele. Aanvang 20.00 uur.

Gerrit Baljet deed al verschillende malen mee aan de Winter Trial. Hoe kom je daartoe? Met welke auto ga je? Hoe bereid je je voor? Hoe blijf je vrienden met je navigator en hoe blijf je op de weg? Gerrit vertelt het.

Zaterdag 2 november 2019       

Met de bus naar Joop Stolze in De Lier (bij Den Haag)

Vertrek om 10:30 uur vanaf de Deel in Emmeloord.

Of in Lelystad opstappen: Verzamelen om 10.45 uur bij McDonalds aan de A6 dan staan we klaar als de bus komt. Om 15:00 uur beginnen we aan de terugreis, dan sluit Joop Stolze.

Geef bij aanmelding s.v.p. door waar u wilt opstappen.

Een leuk dagje uit naar de auto's van Joop Stolze. Meer dan 300 klassiekers die te bekijken, maar ook te koop zijn in verschillende staat van afbouw. Inclusief lunch, soep, broodjes, koffie/thee, rondleiding en een drankje voor vertrek. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en vol is vol, er kunnen 50 passagiers in de bus. We vragen een eigen bijdrage van €15,- per persoon.

Donderdag 14 november 2019  

Filmavond (tweede donderdag van de maand)   

In MFC 'het Rietveld',Ring 19 in Nagele. Aanvang 20.00 uur.

We kijken gezamenlijk een interessante en leuke documentaire waarin auto's een belangrijke rol spelen.

Zaterdag 30 november 2019     

Sleutelen bij Henk Vos      

We worden om 13.30 uur verwacht bij de doe-het-zelf-garage van Henk Vos aan de Vaartweg 126 in Lelystad  (industrieterrein Noordersluis)       

Op twee bruggen en daaromheen gaan we bezig met verschillende technische zaken: proef APK; stukje lassen of zien hoe een plasmasnijder werkt, etc. Als u een geschikt klusje (of klus) hebt waarbij een brug handig is, kunnen dat we dat meteen aanpakken. (s.v.p. wel vooraf even overleggen en zelf voor de onderdelen zorgen).  

Donderdag 19 december 2019  

Leden aan het woord foto's en filmpjes van het afgelopen seizoen      

In MFC 'het Rietveld',Ring 19 in Nagele. Aanvang 20.00 uur.

Wat hebt u dit jaar (of eerder) meegemaakt dat de moeite van het vertellen waard is? Wat kunt u er over vertellen? Liefst geïllustreerd met een aantal foto's? Op vakantie, bij reparatie- of restauratiewerk. Wat kwam u tegen?  Meld u aan en doe uw verhaal. Foto's kunnen desgewenst in een PowerPoint worden opgenomen S.v.p. vooraf aanmelden.  Houd het kort en interessant is het verzoek. Dat maakt de avond afwisselend 

Zaterdag 4 januari 2020    

Nieuwjaarsbijeenkomst met veiling    

Espelerpad 15 in Espel aanvang 14.00 uur

Nu al gepland. Meer informatie in de volgende Flevoklassieker (spullen sparen voor de veiling kan al wel…)